Over Power 2 the kids

 


Kinderen leven dicht bij hun werkelijke gevoelens. Onbewust spiegelen ze door hun gedrag hoe ze hun omgeving ervaren. In die zin zie ik ‘negatief’ gedrag als een signaal en een kreet om hulp. Hulp om nieuw, effectief gedrag te ontwikkelen of om ervaringen een plek te kunnen geven.

Ik vind het prettig om met kinderen/jongeren te werken en hen mee te nemen in hun eigen groeiproces. Ik heb de wens een hoge kwaliteit van dienstverlening te leveren. Daarbij houd ik goed in de gaten dat doelstellingen gehaald worden.Als kinder- en jeugdtherapeut ga ik samen met het kind/ de jongere op zoek naar wat hem of haar dwars zit en wat nodig is om de problemen weer de baas te worden en zijn of haar eigen kracht te ontdekken.

Als therapeut besteed ik aandacht aan de onderliggende oorzaken van een klacht. Daarbij ga ik op een praktische manier aan de slag, gaan we uit van het hier en nu en wat het kind graag wil bereiken. Zo kan het kind op eigen kracht succes ervaren en ontstaat tegelijk de kans innerlijk te herstellen wat misging. 

Mijn HBO-opleiding heb ik gevolgd bij BGL & partners.
Ik ben afgestudeerd op het onderwerp: de behoeften van kinderen en jongeren van wie een naaste kanker heeft.

Ik ben aangesloten bij beroepsverenigingen VvvK, NFG en RBCZ en ben actief in intervisiegroepen. Ik volg jaarlijks bij- en nascholingen.

 

"Het mooiste geschenk dat wij kinderen kunnen geven is het vertrouwen
om wat het leven in petto heeft, aan te kunnen."

 

Judith Salomons – kinder- en jeugdtherapeut

 

Contactgegevens

free joomla template
template JoomSpirit